Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení
 

Rajče Tumbling Tom Red převislé truhlíkové Balení obsahuje 10 semen | Semena, sazenice - zelenina, chilli, rajčata, palmy - neoseeds.cz

 
 
Registrace
 
 
 

Rajče Tumbling Tom Red převislé truhlíkové Balení obsahuje 10 semen

Číslo výrobku:
3-0679-90266-01
Konečná cena:
42 Kč / balení
Cena v cizí měně:
1,81 Euro
Množství:
85 balení
Termín dodání:
skladem
Množství semen v balení:
10
 
balení
 
 
 
 
 
 

Popis výrobku

Balení obsahuje 10 semen

Osivo je negativně testováno na virus ToBRFV.

 

 

Popis

Rajče Tumbling Tom red převislé (Lycopersicon lycopersicum) je keříčková (determinantní) odrůda převislých cherry rajčátek určená zvláště k pěstování v závěsných nádobách, nebo v samozavlažovacích truhlících. Rajčátka působí stejně dekorativně na terase, jako na talíři. Jsou vhodná jako přízdoba pokrmů, do salátů, ale i k přímé konzumaci. Jejich velikost ocení zvláště děti, které se mohou zároveň i podílet na jejich pěstování a sklizni.

 

Výška rostliny

Keříčková odrůda.

 

Plod

Malé kulaté 1 – 2 cm velké šťavnaté plody vynikající jemné chuti dozrávají do jasně červené barvy. Doba zrání je přibližně 60 - 70 dní.

 

Nároky

Výsadba do skleníků a foliovníků dle vlastních podmínek, do volné půdy, truhlíků a nádob na slunné stanoviště v květnu v období kdy pominou ranní mrazíky. Doporučené množství do truhlíku dlouhého 60 cm jsou 3 - 4 rostliny. Důležitá je pravidelná zálivka s přihnojením.

 

Výsev a klíčení

Výsev je vhodné provádět v únoru až březnu do propustného substrátu asi 1 cm hluboko. Ideální teplota pro klíčení rajčatových semen je 20 - 25°C.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist TOPlist